Hakuohjeet

Slider
Yhteishaun hakuaika alkaa 15.3.2017 ja päättyy 5.4.2017.
Haku osoitteessa www.opintopolku.fi

Valintakoekirja

Valintakoekirja on Lauri Thurénin Kameli neulansilmästä – Jeesuksen vertaukset puhtaalta pöydältä. (Helsinki: Kirjapaja 2015)

Valintakokeet

Kirjallinen pääsykoe (kaikille yhteinen) järjestetään 26.5.2017 klo 12.45–17.00 Carelia-rakennuksen auditoriossa C1, Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella.

Valintakokeeseen kuuluu aineistokoe ja kirjallisuuskoe. Aineistokokeen kysymykset liittyvät koetilaisuudessa jaettavaan aineistoon. Suomenkielisen tekstin lisäksi aineistokokeessa on suppea englanninkielinen teksti. Aineistokokeen sekä suomenkielisestä että vieraskielisestä osiosta tulee saavuttaa vähintään kolme (3) pistettä kummastakin. Mikäli hakija ei saavuta kummastakin osiosta vaadittavaa vähimmäispistemäärää, koe hylätään.

Kirjallisuuskokeen kysymyksiin vastataan valintakoekirjan perusteella. Kirjallisuuskokeesta tulee saavuttaa vähintään seitsemän (7) pistettä. Mikäli hakija ei saavuta vaadittua vähimmäispistemäärää, koe hylätään.

Valintakokeeseen tulee ottaa mukaan kirjoitusvälineet ja virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi ajokortti, passi tai henkilökortti. Henkilöllisyys tarkistetaan jätettäessä koepaperit valvojalle. Kaikki tarvittava materiaali jaetaan hakijoille valintakoetilaisuudessa. Valintakokeeseen voi ottaa mukaan eväät, jotka on pakattava läpinäkyvään materiaaliin, jossa ei ole mitään tekstiä.

Valintakoe on pakollinen, ja siihen tulee saapua ilman erillistä kutsua.

KIRKKOMUSIIKIN soveltuvuuskoe: 2.6.2017 klo 12.00 alkaen Agora-talon salissa AT103.

OPETUSALAN soveltuvuuskoe: 9.6. 2017 klo 9.00 alkaen Agora-rakennuksen eri saleissa.

Lisätietoa hakemisesta hae.uef.fi.


Koulutusohjelmat